Danska policija (Foto: Danska policija/Twitter)
Danska policija (Foto: Danska policija/Twitter)

Eksplozija je u subotu ujutro potresla policijsku postaju u danskom glavnom gradu Kopenhagenu.


Kopenhaška policija objavila je na svom Twitteru da je eksplozija pogodila policijsku postaju u dijelu grada Norrebro te da nitko nije ozlijeđen.

Vezani članci Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 Zapalio se kontejner pun otpada u Novom Zagrebu, vatra se proširila i na automobil Željeznička stanica u Zračnoj luci Manchester, ilustracija (Foto: AFP) Eksplozija na aerodromu u Manchesteru: "Gol muškarac trčao je i mahao rukama. Sve je otišlo kvragu"

Spasilačke službe odmah su stigle na mjesto događaja na poziv koji im je upućen zbog jake eksplozije, kazao je vatrogasni zapovjednik Brian Eriksson za novinsku agenciju Ritzau.

Do incidenta je došlo nakon što je u utorak kasno navečer eksplozija potresla zgradu danske porezne agencije, za što policija vjeruje da je bio namjeran čin.

"To nije slučajna nesreća. Netko je namjerno ciljao zgradu", kazao je policijski inspektor o tom incidentu dodavši da vrijeme kada se dogodila sugerira da nije postojala namjera da se nekoga ozlijedi. (Hina)