Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez milosti

Kina: Pogubljeno sedam mafijaških šefova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam šefova jedne mafijaške skupine pogubljeno je na sjeveru Kine nakon što su proglašeni krivima za ubojstva, iznude i trgovinu oružjem, izvijestila je u četvrtak agencija Nova Kina.

Zhang Baoyi i šestorica drugih mafijaških vođa pogubljeni su u pokrajini Hubei, nakon što im je presude potvrdio i Vrhovni sud, objašnjava agencija. Teretilo ih se da su od 1997. godine u spomenutoj pokrajini i okolnim područjima rukovodili kriminalnom mrežom koja je kontrolirala promet i trgovinu osnovnim životnim potrepštinama.

Pročitajte i ovo Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura" Ilustracija 'Ndrangheta, Cosa Nostra, Camorra... Više od tisuću pripadnika talijanske mafije trenutno živi i djeluje u Njemačkoj

>> Pet novih smrtnih presuda nakon nemira u Urumqiju

'Banda je pribjegavala prijetnjama, ucjenama, ubojstvima i falsificiranju računa, a bavila se i trgovinom oružja', prenosi agencija objašnjenje presude. U toj je aferi osuđeno stotinjak osoba. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene