Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontroverzni sudac

KAZNE BEZ PRESEDANA Naredio da se osuđenicu po licu pospreja suzavcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednu od najbizarnijih kazni odredio je kontroverzni sudac u američkoj saveznoj državi Ohio.

Sudac Michael Cicconetti u američkoj saveznoj državi Ohio naredio je da jedna optuženica koja je priznala krivnju, mora biti pošpricana sprejem za samoobranu, odnosno suzavcem, piše News.com.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Neobična kazna izrečena je osuđenici Diamond T Gaston koja je priznala napad na jednog muškarca istim sprejem. Sudac je naredio da se i nju u sudnici po licu pospreja ili da provede 30 dana u zatvoru.

Natjerao je sina da uzme malj i ode razbiti konzolu zbog loših ocjena

Ona je izabrala kaznu sa sprejem, a izvršitelj je bio njezina žrtva. Sudac Cicconetti ipak nije bio jednako okrutan ako ona, pa iako je rekao da joj se pospreja lice suzavcem, umjesto suzavca je u bočici bila tek voda. Ali, Diamond je mislila da se radi o pravom suzavcu.

Kazne bez presedana

Ovaj sudac već je poznat po svojim nekonvencionalnim kaznama, pa je tako jednoj ženi koja je priznala krivnju za neplaćanje taksija naredio da izabere hoće li provesti 60 dana iza rešetaka ili će propješačiti 48 kilometara koliko je dugovala za taksi vožnju i 100 dolara restitucije.

Osim toga, jednom je prilikom pijanom vozaču naredio da u mrtvačnici gleda tijela žrtava prometnih nesreća.

Među bizarnim kaznama bila je kazna za skupinu tinejdžera da se obuku u zeleno 'od glave do pete', a u istu boju obojaju lica, nakon što su uhvaćeni da zvone ljudima na vrata i bacaju loptice s bojom na kuće.

Jednoj ženi koja je ostavila mačiće u noći u parku, naredio je da provede hladnu zimsku noć u praku sama.

Ovakve neobične kazne, u zamjenu za one propisane zakonom sudac s više od 20 godina sudačke prakse, ponudi onima koji su prvi put u životu dovedeni pred lice pravde, odnosno samo onima koji prije nisu kažnjavani. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene