Obavijesti Video Pretražite Navigacija
špekulacije ne prestaju

General SVR tvrdi da je Vladimir Putin umro u svojoj palači, oglasio se i Kremlj

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Tvrdnje da je Vladimir Putin preminuo iznio je kanal General SVR na Telegramu, koji već duže vrijeme piše da ruski predsjednik boluje od raka i da ima dvojnika.

Kremlj je bio prisiljen demantirati u četvrtak da je ruski predsjednik Vladimir Putin umro od raka u svojoj luksuznoj šumskoj rezidenciji Valdaj sjeverno od Moskve. 

Tvrdnje da je Putin preminuo iznio je kanal General SVR na Telegramu, koji već duže vrijeme piše da ruski predsjednik boluje od raka i da ima dvojnika

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je za državne RIA Novosti da je takva tvrdnja "apsurdna šala".

Pročitajte i ovo Gaza Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Teško bombardiranje Gaze: "Osjetit ćete naš gnjev!' Hamasovci poručili: "Spremni smo"

"Takve vrste objava kategorija su lažnih vijesti o kojima brojni mediji uporno pišu i raspravljaju. Ovo izaziva podsmijeh u Kremlju", rekao je Peskov za RIA Novosti, a prenosi Daily Mail.

General SVR objavio je da je Putin umro u četvrtak u svojoj rezidenciji u Valdaju u 20:42 sata po moskovskom vremenu. 

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 2 Nepravomoćna presuda VIDEO Branimir Glavaš osuđen na sedam godina za ratni zločin, vulgarno se obrušio na suca: "Sramite se! Nabijem vas na ku*ac"

"Sada su liječnici blokirani u sobi s Putinovim tijelom, drže ih pripadnici predsjedničke službe sigurnosti. Osiguranje predsjednikova dvojnika je pojačano, a pregovori su u tijeku. Svaki pokušaj da se dvojnik predstavi kao Putin nakon njegove smrti je državni udar", objavljeno je na Telegram kanalu SVR. 

Vladimir Putin inače je u četvrtak bio na sastanku s dužnosnicima ruske svemirske industrije, a s tog su događaja objavljene i fotografije. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene