Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadila se

Jezivo otkriće u podrumu bakine kuće: "Pogledajte što sam pronašla iza tajnih vrata"

Bunker u podrumu
Bunker u podrumu Foto: TikTok screenshot
Tiktokerica Carly objavila je snimku neobičnog podruma koji je u kući njezine bake pretvoren u nuklearni bunker.

Video koji je objavila tiktokerica Carly posljednjih dana pregledali su milijuni korisnika te platforme. Snimka, naime, prikazuje vrlo neobičan podrum koji je u kući njezine bake pretvoren u nuklearni bunker.

U videu je otkrila da su tvorci bunkera zapravo prethodni vlasnici kuće, a da je on bio netaknut godinama jer se njezina baka ne može spuštati stepenicama.

  Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Iako izvana izgleda kao običan podrum, on skriva tajna vrata, bunker i raznovrsne zanimljive predmete. U sablasnoj prostoriji još su i ormari te nedovršena soba za bijeg. Ona je u prašnjavom bočnom prostoru gdje sa stropa visi lažna cijev koja, nakon što se gurne unutra, aktivirala skrivena zidna vrata na suprotnoj strani podruma u ormaru za kapute.

@itsmecarlys Best thing about coming to this house. #doomsdaypreppers #bunker #endofdays #coolhouse #housetour ♬ original sound - It’s me Carly

Prethodni je vlasnik taj prostor očito koristio za skladištenje konzervirane hrane i trebao je poslužiti kao skrovište u slučaju nuklearnog rata ili, recimo, zombi apokalipse, piše New York Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna misteriozni čistač VIDEO Netko mu je svaku noć pospremao šupu, a onda je na radni stol postavio kameru: "Ostavim stvari izvan kutije i do jutra on to vrati na mjesto"

Pomaknuvši drvenu ploču s prekidačima, otkrila je ulaz u tajni bunker. Unutar bunkera nalazi se hrpa starih konzervi, gas-maske te čak šest improviziranih ležajeva.

"Kada smo kupili kuću, ovdje je bilo puno skladište konzervirane hrane", rekla je Carly o mračnom, prljavom prostoru.

Pročitajte i ovo Greška na zrakoplovu Drama na nebu VIDEO Učitelj fizike o važnom pronalasku: ''Bilo je nevjerojatno da se ta stvar koju su tražili cijeli vikend našla u mom dvorištu''

Bunker je podijeljen na dvije prostorije, a druga sadrži izvor vode i dodatnu drvenu klupu. Očito je da su prethodni vlasnici ozbiljno shvaćali izgradnju bunkera kako bi osigurali sigurnost u slučaju opasnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene