Obavijesti Video Pretražite Navigacija
misteriozni čistač

VIDEO Netko mu je svaku noć pospremao šupu, a onda je na radni stol postavio kameru: "Ostavim stvari izvan kutije i do jutra on to vrati na mjesto"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strastveni fotograf snimio je miša kako skuplja kvačice za odjeću, čepove, matice i vijke. Odlučio ga je nazvati Velški Uredni Miš. Ritual pospremanja trajao je dva mjeseca.

Unatoč tome što je strastveni fotograf divljih životinja, umirovljeni poštar Rodney Holbrook nikad nije očekivao da će snimiti scenu u stilu Ratatouillea u svojoj šupi, javlja BBC.

Nakon što je redovito otkrivao da su stvari od prethodne noći misteriozno pospremljene, na svoj je radni stol postavio kameru. Snimio je miša kako skuplja kvačice za odjeću, čepove, matice i vijke.

Odlučio ga je nazvati Velški Uredni Miš. 75-godišnjak iz grada Builth Wellsa rekao je da je ritual pospremanja trajao dva mjeseca.

"Prvo sam primijetio da hrana koju sam stavljao za ptice završava u nekim starim cipelama koje sam spremao u šupu", rekao je.

"99 od 100 puta miš je pospremao cijelu noć."

Holbrook vjeruje da miš koristi predmete da sakrije orahe, a dosad mu je takav dogovor išao u prilog. "Sada se ne trudim pospremati, ostavim stvari izvan kutije i do jutra on to vrati na mjesto", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene