Obavijesti Video Pretražite Navigacija
40 dana od pokolja

Stravičan detalj nađen među cvijećem ispred beogradske škole u kojoj se dogodio masakr: Odmah je pozvana policija

Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 24
Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 24 Antonio Balic/Cropix
Aktualno Galerija Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 18 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 18 Foto: Antonio Balic/Cropix Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 21 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 21 Foto: Antonio Balic/Cropix Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 24 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 24 Foto: Antonio Balic/Cropix +0 Kapa pronađena ispred beogradske škole Galerija 1/4 >>
Ispred škole Vladislav Ribnikar gdje se prije 40 dana dogodio pokolj netko je među cvijećem i svijećama ostavio stravičan poklon.

Tijekom obilježavanja 40. dana od stravičnog pokolja u Beogradu među brojnim porukama podrške, igračkama i cvijećem uočen je i jedan stravični detalj. 

Na Vračaru ispred škole Vladislav Ribnikar građani već tjednima pale svijeće i donose cvijeće. Međutim, netko je donio i kapu s detaljem koji nikome nije bilo drago vidjeti.

Pročitajte i ovo Šesti prosvjed Srbija protiv nasilja - 4 Za zdraviji sustav Održan šesti prosvjed protiv nasilja, uz povike "Vučiću, odlazi": "Srbija treba biti zemlja ljubavi, a ne zemlja straha"

Pročitajte i ovo Policija u Beogradu Napeto u susjedstvu Dojave o bombama u školama: Prijetilo se i fakultetima, a ravnateljstvo jednog napravilo golemi gaf

Pokolj se dogodio 3. svibnja kada je 13-godišnji učenik počeo pucati po svojim kolegama kao i djelatnicima škole. Naposljetku je ubio devetero ljudi.

Među brojnim porukama podrške reporter portala Nova.rs je primjetio da je netko na na ogradi škole ostavio kapu na kojoj se nalazi metak. Odmah je o ovome obaviještena policija koja će utvrditi radi li se o pravom metku i tko ga je ostavio.

Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 24 Kapa pronađena ispred beogradske škole Foto: Nova.rs

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene