Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova trauma za djecu

Otac ubijene djevojčice iznio teške optužbe na račun liječnice: "Puštala im je narodnu glazbu i govorila da se povežu s duhovima mrtvih prijatelja"

Cvijeće pred beogradskom školom
Cvijeće pred beogradskom školom Foto: Vlado Kos/Cropix
Otac jedne od djevojčica ubijenih u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara otkrio je javnosti da je jedna liječnica nakon tragičnih događaja djecu u školi uvela u kabinet gdje im je puštala narodnu glazbu i rekla da se trebaju povezati s duhovima svojih mrtvih prijateljica i prijatelja.

Slobodan Negić, otac jedne od djevojčica stradalih u tragediji u Beogradu, rekao je da je Ranka Radulović navodno kao liječnica poslana u školu u kojoj se dogodila tragedija kako bi pomogla djeci i roditeljima, no umjesto toga djeca su doživjela novu traumu.

Rekao je da je bio na sastanku roditelja stradale djece i predstavnika svih relevantnih institucija Republike Srbije. ''Kad sam postavio pitanje tko je Ranka Radulović, nitko od prisutnih nije znao o kome se radi'', kazao je Negić gostujući na Nova.rs.

Ona je zaposlena na neuropsihijatrijskom odjelu KBC-a, a poslalo ju je Ministarstvo zdravstva kao nekoga tko treba pomoći u toj situaciji djeci i roditeljima, ustvrdio je Negić.

''Radulović je 5. svibnja unutar škole vidjela na hodniku djecu koja su došla uzeti neke stvari iz škole i sasvim slučajno među djecom je bila i jedna od kćerinih najboljih prijateljica. Radulović je pod okriljem te škole, uz znanje ravnateljice te škole, djecu uvela u kabinet, tamo im puštala narodnu glazbu, navodila ih i govorila im o tome da se trebaju povezati s duhovima i dušama svojim mrtvih prijateljica i prijatelja'', ustvrdio je također Negić.

Dodao je da je spreman to ponoviti i na sudu te da je dobio suglasnost majke jednog djeteta koje je sudjelovalo u toj, kako ju je nazvao, ''mračnoj psihoterapijskoj seansi'' u kojoj su neka djeca doživjela novu traumu.

Ustvrdio je da je sve učinjeno bez znanja roditelja te je rekao da će učiniti sve da ta liječnica više nikada ne radi taj posao.

Pročitajte i ovo Veliki prosvjed u Beogradu nakon dva krvoprolića u Srbiji - 1 Premlaćivanja, mentalno nestabilni… Srbija traži zabranu nasilnih emisija, jučer su imali najveći prosvjed u zadnjih 10 godina

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Srbiji - 1 Prosvjedi nakon krvoprolića Vučić broji svakog prosvjednika, oni mu poručuju: "Ovakav život ne može da teče dalje"

Rekao je da ona ima tvrtku koja naplaćuje tečajeve za obuku glazboterapeuta te da ona danima apelira na državu da se u svim predškolskim i školskim ustanovama otvori glazbeno-psihoterapijska radionica i da se zapošljavaju glazboterapeuti, kao i da njezina firma postane državna institucija, što je vidljivo i na njezinu profilu na društvenim mrežama.




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene