Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izraelski bračni par svoju je kćer nazvao 'Like', inspiriran društvenom internetskom mrežom Facebookom, objavili su izraelski mediji.


Lior Adler i njegova supruga Vardit kažu da su tragali za imenom koje je moderno i inovativno. Otac Like Adler rekao da je originalnost bila ključan čimbenik u izboru, a prethodno je provjerio da se u Izraelu nitko ne zove tako. 'Po našem mišljenju, to je moderna istoznačnica imenu Ahava (ljubav). Ovo je samo moj način da svojoj kćeri kažem, 'ljubavi', kazao je Lior Adler za list Maariv.

Vezani članci Slika nije dostupna Peveci nastavak suđenja čekaju na slobodi Slika nije dostupna Nakon 55 godina braka umrli u svega nekoliko minuta razlike

>> Facebook 'zna' sve podatke o djeci

Njezin dolazak na svijet otac je, naravno, odmah objavio na Facebooku. Kada je objavio njezinu fotografiju odmah je dobio nekoliko desetaka 'lajkova'. Najpopularnija imena za djevojčice u Izraelu su, inače, Noa, Maya i Tamar. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju