Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izraelski bračni par svoju je kćer nazvao 'Like', inspiriran društvenom internetskom mrežom Facebookom, objavili su izraelski mediji.


Lior Adler i njegova supruga Vardit kažu da su tragali za imenom koje je moderno i inovativno. Otac Like Adler rekao da je originalnost bila ključan čimbenik u izboru, a prethodno je provjerio da se u Izraelu nitko ne zove tako. 'Po našem mišljenju, to je moderna istoznačnica imenu Ahava (ljubav). Ovo je samo moj način da svojoj kćeri kažem, 'ljubavi', kazao je Lior Adler za list Maariv.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Nakon što je otkrila vijest da je trudna, Ella Dvornik oduševila statusom o imenu bebe Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar (Foto:Igor Kralj/PIXSELL) Dugo su se skrivali: Naša najuspješnija dizajnerica ljubi savjetnika Kolinde Grabar Kitarović?

>> Facebook 'zna' sve podatke o djeci

Njezin dolazak na svijet otac je, naravno, odmah objavio na Facebooku. Kada je objavio njezinu fotografiju odmah je dobio nekoliko desetaka 'lajkova'. Najpopularnija imena za djevojčice u Izraelu su, inače, Noa, Maya i Tamar. (Hina)