Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Koji luzer!

Kupio stotine kino ulaznica za Tranformere kako bi bivšoj pokazao da je bogat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka ga je ostavila prije sedam godina jer im nije mogao priuštiti ni odlazak u kino. Sada joj je odlučio pokazati da je donijela krivu odluku.

Jedan je Kinez potrošio nevjerojatnih 24 tisuće funti za stotine kino ulaznica za Transformerse kako bi pokazao svojoj bivšoj djevojci koliko bogat je postao. Naime, ona ga je ostavila prije sedam godina jer nije bio u mogućnosti priuštiti im ni odlazak u kino.

Pročitajte i ovo Unesrećeni u napadu na iranski grad Kerman Napadače nazvali kukavicma Iran najavio osvetu nakon najvećeg terorističkog napada od Islamske revolucije Ilustracija Pljušte kaznene prijave Mladić istukao bivšu djevojku, a onda se upetljao 54-godišnjak koji je napao njega i ozlijedio policajca

Pokupovao je sve ulaznice u četiri od šest IMAX kina u Pekingu kako bi dokazao koliko je uspješan. Na kraju, ulaznice je odlučio besplatno podijeliti putem interneta čime je izazvao pomamu na kineskim društvenim medijima.

VIDEO Strpao djevojku u kofer: 'Izdrži pa ću paziti na tebe do kraja života'

Kako bi dobili kartu, korisnici društvene mreže Weibo morali su podijeliti njegov status u kojem je pisalo: 'Samo ti želim reći da si možda bila u krivu kada si donijela tu odluku'.

Post je, naravno, vrlo brzo postao viralan u Kini. Podijeljen je više od 110 tisuća puta, a komentiran 35 tisuća puta. Više od 1590 ljudi pokupilo je svoju besplatnu ulaznicu, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene