Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav bolesnik

VIDEO Strpao djevojku u kofer: 'Izdrži pa ću paziti na tebe do kraja života'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mu je nakon svađe željela prekinuti s Wangom, a on ju je nakon toga zavezao, spremio u kofer i odlučio odvesti doma, zauvijek.

Kinez Wang je nakon svađe sa svojom djevojkom Mu, tijekom boravka u gradu Xianu, doslovce poludio kada je pokušala prekinuti s njim.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Ilustracija Tijekom radova Djevojka pala sa skele na zagrebačkom samostanu: "Čuo sam udarac i ljude kako su vikali"

Toliko se razbjesnio da ju je svezao i spremio u - kofer! Planirao ju je vratiti u svoj rodni grad Liaoning do kojeg treba 10 sati putovati vlakom. Na njegovu nesreću, nadzorne kamere hotela u kojem su bili, snimile su ga. Prvo se vidi kako ulaze u predvorje hotela i svađaju se, a zatim kako vuče golemi kofer iz sobe.
Umrli od iscrpljenosti gledajući nogomet

Uhićen je kada je stigao kući, a djevojka je srećom nakon deset sati u koferu bila živa.  Wang je kasnije rekao policajcima kako je zamolio djevojku da izdrži malo neudobnost i obećao joj joj da će paziti na nju do kraja života.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene