Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvadesetogodišnji student R.R. iz Zrenjanina s najtraženijim haaškim bjeguncem je 'dijelio radnički kruh'.


Naime, student je za Blic ispričao kako je tijekom ljeta 2010. godine radio na gradilištu u zrenjanskoj industrijskoj zoni s Ratkom Mladićem.

>> Ovako sada izgleda Ratko Mladić!

'Ne vjerujem... Milorad Komadić, pa ja sam poznavao čovjeka, radio sam s njim! Eto koliko smo bili kolektivno slijepi. Sličio je na Mladića, čak sam ga i pitao je li svjestan koliko, ali sam samoga sebe uvjerio da to nije to, da zvučim kao neki teoretičar zavjere. Odakle Mladić na gradilištu? Kad ono to je on...', opisao je student.

Vezani članci Tornado iz dizalice Zapeo u dizalici pored tornada na visini od 115 metara, mislio je da snima posljednje trenutke svog života Screenshot: Twitter Mlade turiste umjesto luksuzne vile na Hvaru dočekalo gradilište. O svemu se oglasili iz Bookinga

Zanimljivo je i to, a saznaje Blic, da je spomenuto gradilište u Zrenjaninu financirala Europska unija.

Mještani Lazareva, sela nedaleko od Zrenjanina, sinoć su se počeli okupljati kako bi održali prosvjed radi uhićenja Mladića. Kažu i da su spremni promijeniti ime sela, koje broji oko tisuću ljudi, u Mladićevo ali i da još uvijek ne postoji takva inicijativa.

List Danas piše da ogorčeni mještani nisu dozvolili ni jednom snimatelju, novinaru niti bilo kome fotografirati kuću u kojoj je Mladić boravio niti uzimati izjave.  'Uskoro ćemo pokrenuti inicijativu da se selo nazove po Mladiću, a na kuću ćemo staviti natpis 'Ovdje je živio narodni heroj Ratko Mladić. Od sramote što su ga kod nas uhitili mijenjamo ime sela'', rekli su, kako prenosi list, ljuti mještani.