Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko će dobiti nagradu?

Javila se dvojica koja tvrde da su dala ključnu informaciju za lociranje Edina Gačića

Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo)
Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo) MUP Kantona Sarajevo
Aktualno Galerija Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo) Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo) Foto: MUP Kantona Sarajevo +0 Gačić je ubijen u blizini vikendice Ruže Mrnjavac (Foto: Tvrtko Milović) Galerija 1/2 >>
Nakon informacije da je jučer ubijen Edin Gačić redakciji portala Klix.ba javili su se Sadmir Tarić i Armin Karović, koji tvrde da su policiji u nedjelju dali ključnu informaciju koja je dovela do lociranja višestrukog ubojice zbog kojeg su proteklih dana strahovali stanovnici BiH.

Sadmir Tarić rekao je da se sve događalo u nedjelju nakon što je policiji prijavio da je tijekom obavljanja poslovnih zadataka na održavanju autoceste Sarajevo - Tarčin ugledao najtraženijeg bjegunca u BiH na brdu pored puta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

"Zvao sam sve policije oko 16 sati u nedjelju, kao savjestan građanin, a PU Kiseljak ima moju i koleginu prijavu. Vidio sam ga jer radim na ophodnji autoceste i proteklih sedam dana sam bio u smjeni i posebno obraćao pažnju na brda. Policija je stigla nakon sat i pol i sve blokirala, ali on je pobjegao u brda. Mogao me ubiti, bio sam 100 metara ispod njega", ispričao je Tarić.

Govori kako je postavio signalizaciju kao da radi s ciljem da bude tu dok ne dođe policija.

"Meni je glava u torbi bila. Da nisam pozvao policiju, ubio bi nekoga, ubio mi mene, ubio bi nekoga da uzme auto, jer se spuštao na autocestu. Da nisam pozvao policiju, netko bi taj dan stradao. Kolege iz Kontrolnog centra gledali su i upozoravali me da trebam otići zbog opasnosti", rekao je Sadmir za Klix.ba.

Kaže da je s policijom dalekozorom pratio situaciju, ali je Gačić pobjegao jer policija nije odmah mogla reagirati zbog brdovitog predjela.

Sadmir Tarić jutros je odlučio javiti se nadležnima koji su obećali nagradu u iznosu od 50 tisuća konvertibilnih maraka (nešto manje od 200 tisuća kuna) za informaciju koja će dovesti do lociranja i hvatanja ubojice.

"Otišao sam u MUP i nisu mi dali da dođem do komesara. Rekli su mi da nagrada uopće nije raspisana i otjerali su me. Iako sam tražio susret s komesarom, on nije došao, već su poslali neke druge ljude", rekao je Tarić.

Aktualno Lovac koji je svjedočio likvidaciji Edina Gačića: "Da ga policija nije ubila, ja bih..." Lovac Zijad Beganović otkrio je detalje jučerašnje likvidacije višestrukog ubojice Edina Gačića (Foto: Dnevnik.hr) Lovac Zijad Beganović otkrio je detalje jučerašnje likvidacije višestrukog ubojice Edina Gačića (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo) Svijet Lovac koji je svjedočio likvidaciji Edina Gačića: "Da ga policija nije ubila, ja bih..." 1/2 >>

Aktualno Erceg nakon presude otišao do spomenika Tuđmanu. Stigla i policija: Kako vas nije sram..." Zoran Erceg nakon presude odmah se uputio do Tuđmanova spomenika (Foto: Dnevnik.hr) Zoran Erceg nakon presude odmah se uputio do Tuđmanova spomenika (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zorana Ercega pred spomenikom Franji Tuđmanu legitimirala policija (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Erceg nakon presude otišao do spomenika Tuđmanu. Stigla i policija: Kako vas nije sram..." 1/2 >>

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene