Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije četiri godine vozač gradskog autobusa i otac četvero djece iz Srbije pronašao je i vratio torbu s 4.000 eura. Ne žali niti dan zbog tog čina, iako je danas bez posla.


"Gdje god da krenem i dan danas me ljudi prepoznaju. Oko 90 posto njih mi govori jedno te isto: 'Nisi normalan što si vratio tu torbu sa novcem, vidiš li kako bi ti sada dobro došao taj novac kad si ostao bez posla?'. Ali mene to ne dira, znam da sam napravio pravu stvar i ni sekunde se ne kajem. Jedino što me interesira jest to da mi djeca budu zdrava i da znam da imam čist obraz, jer novci dođu i odu", rekao je za Blic nepokolebljivi poštenjak Predrag Bogičević.

Vezani članci Grom, ilustracija Strašna nesreća kod susjeda: Grom ubio dječaka (14) dok je čuvao stoku na livadi, pronašli ga roditelji Cjepivo Sputnjik V Srbija prva europska zemlja koja je počela proizvoditi Sputnjik V: U šest mjeseci proizvest će četiri milijuna doza

On je prije nekoliko mjeseci napustio posao vozača gradskog autobusa i to zbog neredovite isplate plaća. Digao je i kredit za dovršetak kata kuće u kojoj živi sa suprugom, djecom i bolesnim roditeljima. Iako on sad svaki dinar koji i zaradi potroši na otplatu kredita, kukati, kaže, ne želi. Supruga mu radi pa nekako uspjevaju pokriti troškove za hranu i ostale potrepštine.

Predrag govori engleskim, a ima vozačku dozvolu u svim kategorijama i nada se kako će upravo te kvalifikacije prepoznati neki autoprijevoznik koji redovito plaća svoje vozače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook