Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Grad zavijen u crno: Kninjani ispratili poginulu obitelj na posljednje počivalište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kninjani su na posljednje počivalište ispratili obitelj Grizelj koji su u subotu poslije podne poginuli u prometnoj nesreći na Atlagića mostu na samom ulazu u Knin.

Knin se danas oprostio od peteročlane obitelji koja je poginula pri izlijetanju automobila s mosta u rijeku Krku u subotu popodne.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata

Četiri lijesa prekrivena ružama, od kojih dva bijela, ispratili su do samog groba članovi moto kluba Holister, čiji je Jadran bio član, a osim pripadnika tog kluba, na kninsko groblje stiglo je više od stotinu bajkera, članova desetak moto-klubova iz cijele Hrvatske, pa i susjedne Bosne i Hercegovine, piše Slobodna Dalmacija.

Užasnuti spasitelji - 'Strašno je to bilo vidjeti, pogotovo bebu u sjedalici'

Jecaji, jauci i plač čuli su se među masom kojoj je groblje bilo pretijesno. U Kninu je proglašen dan žalosti, sve su zastave na gradskim i zgradama javnih ustanova spuštene na pola koplja, a ugostitelji su se, prema preporuci iz kninske gradske uprave, solidarizirali sa ožalošćenom rodbinom svog sugrađanina. Ni u jednom ugostiteljskom objektu nije puštana glazba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene