Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kninjani su na posljednje počivalište ispratili obitelj Grizelj koji su u subotu poslije podne poginuli u prometnoj nesreći na Atlagića mostu na samom ulazu u Knin.


Knin se danas oprostio od peteročlane obitelji koja je poginula pri izlijetanju automobila s mosta u rijeku Krku u subotu popodne.

Vezani članci Policija, ilustracija Maloljetnici teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći: Vozili se bez kaciga, sudarili s traktorom koji ih je i pregazio U parkiranom automobilu pronađeno tijelo djeteta - 1 DORH otkrio strašne detalje tragedije u Kninu, nakon ispitivanja nisu zatražili istražni zatvor za oca: "Ocijenjeno je da za to nema zakonskih uvjeta"

Četiri lijesa prekrivena ružama, od kojih dva bijela, ispratili su do samog groba članovi moto kluba Holister, čiji je Jadran bio član, a osim pripadnika tog kluba, na kninsko groblje stiglo je više od stotinu bajkera, članova desetak moto-klubova iz cijele Hrvatske, pa i susjedne Bosne i Hercegovine, piše Slobodna Dalmacija.

Užasnuti spasitelji - 'Strašno je to bilo vidjeti, pogotovo bebu u sjedalici'

Jecaji, jauci i plač čuli su se među masom kojoj je groblje bilo pretijesno. U Kninu je proglašen dan žalosti, sve su zastave na gradskim i zgradama javnih ustanova spuštene na pola koplja, a ugostitelji su se, prema preporuci iz kninske gradske uprave, solidarizirali sa ožalošćenom rodbinom svog sugrađanina. Ni u jednom ugostiteljskom objektu nije puštana glazba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook