Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne kaje se, ide u zatvor

Gatara joj rekla da djecu počne tretirati kao pse, mučila ih šest godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka je posjetila gataru i ništa ne bi bilo značajno u tome, da nakon tog posjeta njezina djeca nisu počela patiti.

Kad je došla kući zaključala je u sobe svu svoju djecu, izvrnula im žarulje iz lustera, uzela madrace i igračke. Kasnije je dvoje natjerala da rade kao roblje za Rome, istaknulo je tužiteljstvo. Zlostavljanje nakon posjeta gatari, potrajalo je punih šest godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odraz novih svjetskih odnosa Dvije velike europske zemlje u lovu na kineske špijune: Situacija je sve ozbiljnija Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

>> Napila i seksualno zlostavljala četvoricu dječaka istovremeno

Linda Clappison iz Keyingham Marsha u Engleskoj, osuđena je za dvostruko zlostavljanje djece. osuđena je na tri godine zatvora, prenosi Telegraph. Po zlu je pošlo nakon što je Clappison posjetila gataru, svjedočila su na sudu njezina djeca.

"Nakon tog posjeta, prema nama se odnosila kao prema psima", rekao je sudu njezin 18-godišnji sin Andrew. Clappison je svoju djecu nazvala "lažovima" i porekla je sve optužbe. Sudac Michael Mettyear joj je očitao lekciju.

"Žalosno je da vam se srce nije rastopilo gledajući vlastitu djecu kako svjedoče protiv vas u sudnici. Žalosno je da vam već jedna zatvorska kazna nije promijenila. Vama je zatvor neizbježan: vi ste uništili živote ove djece", poručio joj je sudac Mettyear.

Njezina kći prošle godine više nije mogla izdržati zlostavljanja kod kuće te je jednog dana u školi "pukla" i sve ispričala nastavnicima te ih preklinjala da je ne šalju kući.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene