Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogao mu

FOTO PROČITAJTE dirljivo pismo oca koji bezuvjetno voli svojeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je jedan otac iz Michigana doznao kako mu je sin gay, nije izgubio živce, već mu je u pismu poručio kako ga bezuvjetno voli.

Učenik srednje škole iz Michigana imao je velikih problema i strahove, jer nije znao kako roditeljima priopćiti da je gay. No njegov otac čuo je slučajno kako razgovara s dečkom o tome kako će mu uskoro priznati sve pa je odlučio sinu napisati pismo, u kojem mu je priznao kako već dugo vremena zna da je on gay, ali da se time nije zamaro, niti mu je to zamjerao.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom?

>> Dirljivo pismo male djevojčice osvojilo internet

'Čuo sam tvoj razgovor s Mikeom sinoć oko tvojih planova da mi sve priznaš', stoji na početku pisma. 'Znao sam da si gay još od tvoje šeste godine, a volim te otkad si se rodio', poručio mu je dalje u pismu otac.

Završio je porukom, koja u sebi sadrži i blagu dozu humora. 'Tvoja majka i ja mislimo da ste ti i Mike sladak par', napisao je otac.

Pismo se prvo pojavilo na Facebook stranici anti-homofobne organizacije FCKH8.com u četvrtak. Otad je prikupilo preko 70.000 'likeova' te ga je podijelilo 42.000 korisnika. Pismo je priloženo na fotografiji koju možete pogledati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene