Nakon što se prilikom otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju dogodio propust s jednim od krugova, prilikom ceremonije zatvaranja Rusi su se našalili pogrešci.


Završile su jedne od najkontroverznijih, ali i najskupljih Zimskih olimpijskih igara u povijesti, piše Daily Mail.

Vezani članci Koronavirus u Belgiji, ilustracija Sud u Belgiji proglasio odluku o zatvaranju kafića i restorana nelegalnima, traže ukidanje u roku od trideset dana Red za testiranje na koronavirus u Sloveniji Slovenija ide u novo zatvaranje: Zabranjeno kretanje između regija, maske na otvorenim, za Uskrs okupljanje najviše šest osoba

Na završnoj ceremoniji, Rusi su pokazali da itekako imaju smisao za humor. Našalili su se svojoj pogrešci s krugom koji nije zasvijetlio tijekom otvaranja Igara.

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach u svom je govoru prilikom zatvaranja XXII Zimskih olimpijskih igara u Sočiju naglasio kako su netom završene Igre protekle isključivo u znaku sportaša.

'Mjesto gdje Olimpijci treniraju i seksaju se'

'Nema većeg komplimenta kojeg bih mogao izreći u ime svih sudionika i mojih kolega olimpijaca nego da su ovo bile igre sportaša. Proglašavam 22. Zimske olimpijske igre zatvorenima. U skladu s tradicijom, pozivam svjetsku mladost da se okupi za četiri godine u Pyeongchangu kako bi s nama slavila 23. Zimske olimpijske igre', rekao je Bach.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook