Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Rusiji

Eksplozija u daljini: Nadzorna kamera zabilježila trenutak pada putničkog zrakoplova

Snimka nadzorne kamere prikazuje eksploziju u daljini (Foto: screenshot/Reuters)
Snimka nadzorne kamere prikazuje eksploziju u daljini (Foto: screenshot/Reuters) screenshot/Reuters
Aktualno Galerija +0 Snimka nadzorne kamere prikazuje eksploziju u daljini (Foto: screenshot/Reuters) Galerija 1/1 >>
Objavljen je trenutak pada zrakoplova u Rusiji u nedjelju. U nesreći je život izgubilo 65 putnika i šest članova posade.

Nadzorna kamera uhvatila je trenutak pada ruskug zrakoplova u kojem je život izgubilo svih 71 putnika i članova posade. Video prikazuje eksploziju u daljini.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera

Ruski putnički zrakoplov pao je nedugo nakon polijetanja iz moskovske zračne luke Domededovo, a predsjednik Vladimir Putin naredio je istragu o uzrocima nesreće.

Zrakoplov tvrtke Saratov Airlines nestao je s radara samo nekoliko minuta nakon uzlijetanja i pao u blizini sela Argunovo, oko 80 kilometara jugoistočno od Moskve.

Antonov An-148 letio je u grad Orsk na Uralu, u blizini granice s Kazahstanom. U padu je poginulo 65 putnika i šest članova posade.

Stotine spašavatelja tijekom noći su pregledavale prostranu snježnu površinu, a između ostaloga, u potrazi su za dokazima koji bi mogli objasniti uzroke nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene