Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon prometne nesreće

VIDEO Dramatična snimka s ceste: Policajac izvlači ženu iz auta koji guta požar - "Izađite iz auta, skinite pojas!"

Izvlačenje žene iz auta u plamenu
Izvlačenje žene iz auta u plamenu Foto: Screenshot/Candler County Sheriff’s Office
Policajci okruga Candler u SAD-u iz gorućeg su auta izvukli ženu. Nakon dojave o autu koji je s autoceste 46 u južnoj Georgiji sletio s ceste stigli su na mjesto prometne nesreće, a ostalo je zabilježila kamera na tijelu policajca.

Šerifov ured okruga Candler objavio je u nedjelju dramatičan video spašavanja žene iz automobila u plamenu. Prometna nesreća dogodila se u subotu navečer na autocesti 46 u južnoj Georgiji.

Policijski narednik Ashleigh Taylor na snimci trči na mjesto prometne nesreće, razbija prozore automobila i izvlači ženu na sigurno unatoč tome što buktinja pomalo guta vozilo, a dim se probija kroz prozore.

"Izlazite iz auta! Gori! Izlazite!" viče ženi u autu. "Gospođo, izađite iz auta, skinite pojas! Skinite pojas! Skinite pojas!" ponavlja ženi.

Nakon toga je grabi za ruku i izvlači van baš u trenutku kad plamen počinje sukljati ispod auta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripazite Stavila oglas na jednu društvenu mrežu i ne sluteći što će se dogoditi: U sve se uključila i gospićka policija

"Zahvaljujući brzim akcijama narednika Taylora vozačica je spašena iz opasne situacije prije nego što je ona eskalirala. Također bismo željeli zahvaliti brojnim vozačima koji su stali kako bi pomogli", napisali su u šerifovu uredu.

U autu nije bilo drugih ljudi, no na snimci se vidi kako Taylor mahnito otvara sve prozore kako bi bio siguran da nema više ugroženih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teška muljaža u sad-u 30 godina skrivao da mu je majka umrla i podizao njezinu mirovinu: Otkriveni detalji dobro razrađene prevare

Lokalni mediji izvijestili su da je ženi pružena medicinska pomoć i očekuje se njezin brzi oporavak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene