Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP)

U Banjoj Luci se u utorak navečer odvijala prava drama. Muškarac je oko 19 sati pokušao oteti dvije maloljetne djevojčice, javljaju mediji.


Kako se doznaje, otmičar ih je pokušao ugurati u automobil. Ubrzo nakon toga alarmirana je policija te je otmičar uhićen.

Vezani članci Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Fizički napao svoju zaručnicu kod Kutine, prijetio joj pa je zaključao u kuću. Uspjela je pobjeći Muškarac iz Slovenije opisao kako su ga oteli migranti (Foto: 24ur) - 3 Ispovijest muškarca kojeg su u Sloveniji oteli migranti: ''Vezali su mi ruke i zaljepili usta. Bojao sam se da su ostavili bombe u autu...''

Iz MUP-a RS priopćeno je da su banjalučki policajci uhitili muškarca iz Banje Luke zbog sumnje da je izvršio "kazneno djelo protupravnog lišavanja slobode u pokušaju", piše Klix.

Policija je zaprimila dojavu da je nepoznati muškarac ispred marketa u Ulici Slobodana Кusturića pokušao nasilno uvući maloljetnicu u automobil Opel. Ona se u tom trenutku nalazila u društvu još jedne maloljetnice.

Zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu otmičar je identificiran, pronađen i uhićen. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Krizno stanje u Brazilu: Rio de Janeiro pogodila strašna poplava, najmanje 10 ljudi poginulo