Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gledatelji u SAD-u koji su slušali informacije o bijegu dvojice zatvorenika iz strogo čuvanog zatvora iznenadili su se prizorom u pozadini.


Američki televizijski gledatelji koji su pratili izvještavanje o dva bjegunca ostali su zapanjeni kada su tijekom javljanja uživo svjedočili trenutku u kojem, činilo se tako, nepoznati muškarac krijumčari torbu preko zidova strogo čuvanog zatvora.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Objavljena je snimka bijega iz zatvora - I ovako nešto još nikad nismo vidjeli! Slika nije dostupna Evo kako je izgledao bijeg 22-godišnjeg zatvorenika iz Zadra

Reporterka Fox Newsa imala je javljanje uživo ispred zatvora iz kojeg su prošli tjedan pobjegla dva zatvorenika i nije bila svjesna da je ono što govori gledateljima u tom trenutku bilo manje bitno. Svi pogledi bili su uprti u muškarca u pozadini.

SNALAŽLJIVI I IZA REŠETAKA Ovi su bjegovi iz zatvora ušli u povijest

On čini se nije bio svjestan kamera i činjenice da njegovu akciju gledaju milijuni ljudi. Došetao je do zatvorskog zida, nakon čega je torbu zavezao za uže koje je visjelo sa zida. Tko god da se nalazio s druge strane, torbu je povukao prema sebi, a muškarac je mirno odšetao.

Snimka je privukla pozornost javnosti, ali uskoro je stiglo objašnjenje kako se ne radi o nikakvom krjumčarenju droge ili bilo čega drugoga. Muškarac je samo dostavio ručak za zatvorske čuvare. Osoblje zatvora odbilo je komentirati snimku.

A američki dužnosnici i dalje tragaju za 48-godišnjim Richardom Mattaom i 35-godišnjim Davidom Sweatom koji su pobjegli iz zatvora prošle subote.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook