Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gledatelji u SAD-u koji su slušali informacije o bijegu dvojice zatvorenika iz strogo čuvanog zatvora iznenadili su se prizorom u pozadini.


Američki televizijski gledatelji koji su pratili izvještavanje o dva bjegunca ostali su zapanjeni kada su tijekom javljanja uživo svjedočili trenutku u kojem, činilo se tako, nepoznati muškarac krijumčari torbu preko zidova strogo čuvanog zatvora.

Vezani članci Ulaz u zatvor Remetinec (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) U nevjerojatnom pokušaju bijega iz zatvora ozlijeđeni policajci: Pobuna prekinuta tek nakon dolaska pojačanja Slika nije dostupna Bez problema zbrisali iz strogo čuvanog zatvora, objavljena snimka kako im je to uspjelo

Reporterka Fox Newsa imala je javljanje uživo ispred zatvora iz kojeg su prošli tjedan pobjegla dva zatvorenika i nije bila svjesna da je ono što govori gledateljima u tom trenutku bilo manje bitno. Svi pogledi bili su uprti u muškarca u pozadini.

SNALAŽLJIVI I IZA REŠETAKA Ovi su bjegovi iz zatvora ušli u povijest

On čini se nije bio svjestan kamera i činjenice da njegovu akciju gledaju milijuni ljudi. Došetao je do zatvorskog zida, nakon čega je torbu zavezao za uže koje je visjelo sa zida. Tko god da se nalazio s druge strane, torbu je povukao prema sebi, a muškarac je mirno odšetao.

Snimka je privukla pozornost javnosti, ali uskoro je stiglo objašnjenje kako se ne radi o nikakvom krjumčarenju droge ili bilo čega drugoga. Muškarac je samo dostavio ručak za zatvorske čuvare. Osoblje zatvora odbilo je komentirati snimku.

A američki dužnosnici i dalje tragaju za 48-godišnjim Richardom Mattaom i 35-godišnjim Davidom Sweatom koji su pobjegli iz zatvora prošle subote.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook