Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Jeziv slučaj iz vojne baze! Marinac silovao djevojčicu? Obitelj tvrdi da ju je vojnik kupio za seks

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Marinac SAD-a priveden je na ispitivanje nakon što je 14-godišnja djevojčica, koja je prijavljena kao nestala, pronađena u bazi marinaca.

Neimenovani član marinaca Sjedinjenih Američkih Država priveden je nakon što je u bazi Pendleton u okrugu San Diego u Kaliforniji prošlog mjeseca pronađena nestala maloljetna djevojčica. Djevojčica je pobjegla iz bakina doma 9. lipnja, a baka je prijavila nestanak četiri dana kasnije. Objasnila je da je tinejdžerica nekoliko puta bježala u prošlosti, ali se uvijek vraćala kući.

U četvrtak 28. lipnja otkrivena je u vojarni u kampu Pendleton. Prema kapetanu Charlesu Palmeru, glasnogovorniku pomorske grupe, marinca je privela na ispitivanje Mornarička kriminalistička istražna služba. U izjavi za CNN Palmer objašnjava: "Ovo zapovjedništvo ovu situaciju i sve optužbe shvaća vrlo ozbiljno. Incident je pod istragom, a mi ćemo nastaviti surađivati s istražiteljima i odgovarajućim vlastima."

Pročitajte i ovo Napad na dječaka u Čakovcu Užas u Čakovcu "Slomilo mi se srce": Trojica napala dječaka i obrijala mu glavu, u cijeli se slučaj uključila i policija

Detektivi su razgovarali s tinejdžericom, obitelji su ponuđene usluge i ona je vraćena svojoj baki, navodi Independent. Mornarička kriminalistička istražna služba vodi daljnju istragu o slučaju i izjavila je da neće objaviti dodatne detalje istrage koja je u tijeku.

Casaundra Perez, tetka 14-godišnje djevojke, rekla je policiji da je tinejdžerica prodana marincu za seks. Na profilu na TikToku koji dijeli ime gospođe Perez objavljen je video u kojem se objašnjava što se, prema njoj, dogodilo 14-godišnjakinji.

Gospođa Perez optužuje vojsku da pokušava zataškati priču njezine nećakinje i kaže da je cijeli objekt dopustio da se incident dogodi.

Pročitajte i ovo Pekli janje na plaži što je iduće?! VIDEO Šok na popularnoj jadranskoj plaži: Iza ležaljki postavili ražanj i pekli janje!

"Osiguranje ju je pogledalo u lice i dopustilo tom muškarcu da dovede maloljetnicu u bazu, gdje je potom nastavio sa seksom s njom", rekla je teta tinejdžerice. "Zbog svoje dobi nije mogla dati pristanak." Na kraju videa priznaje da se ona i njezina obitelj boje odmazde vojske i čovjeka za kojeg vjeruje da je trgovao njezinom nećakinjom.

@micronmaniac

 

♬ original sound - Casaundra Perez

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene