Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Čakovcu

"Slomilo mi se srce": Trojica napala dječaka i obrijala mu glavu, u cijeli se slučaj uključila i policija

Napad na dječaka u Čakovcu
Napad na dječaka u Čakovcu Foto: Facebook.com/Čakvočanke i Čakovčani
Dječakova majka ispričala je kako su njezina sina napala trojica mladića. Dvojica su ga držala, a treći mu je, kaže, mašinicom obrijao glavu.

Trojica mladića na tržnici u Čakovcu napala su maloljetnika. I dok su njih dvojica dječaka držali za ruke, treći ga je ošišao mašinicom, ispričala je dječakova majka u grupi Čakovčanke i Čakovčanci na Facebooku. Užasnuta majka u grupu je stavila i fotografije na kojima se vidi dječakova obrijana glava.

Administrator stranice, koji je u majčino ime objavio priču o mučnom događaju, naglasio je kako je šokiran informacijom koju je dobio te dodao: "Objava je zbog podrške napadnutom djetetu, a ne zbog rješavanja problema novim nasiljem!"

Napad na dječaka u Čakovcu Napad na dječaka u Čakovcu (Foto: Facebook.com/Čakovčanke i Čakovčanci)

U grupu su brzo počele pristizati poruke podrške napadnutom dječaku.

"Vidjela sam tog dječaka poslije na biciklu. Slomilo mi se srce. Jedino sam se nadala da se možda sam ošišao radi neke zabave. Ako je to učinio netko drugi, treba odgovarati za nasilje. Dečko, ne brini, ti si sto puta vrjedniji od njih! Kosa će narasti", kazala je jedna od članica grupe.

Napad na dječaka u Čakovcu Napad na dječaka u Čakovcu (Foto: Facebook.com/Čakovčanke i Čakovčanci)

"Prestrašno. Tko će odgovarati za to? Živimo li u sigurnom gradu? Usred bijela dana..." zabrinuto je komentirala jedna Čakovčanka.

Pročitajte i ovo Tučnjava u avionu Nered zbog sjedala VIDEO Dva muškarca izazvala kaos u avionu: Zbog tučnjave oko sjedala odgođen let

"Ovo je užasno, jadno i sramotno, bez obzira na to postojao neki izazov ili ne. Svi mi koji smo ikada bili žrtva nasilja, siguran sam, suosjećamo s dječakom i roditeljima", stoji u komentaru jednog od članova grupe.

Cijeli su slučaj djetetovi roditelji u nedjelju prijavili međimurskoj policiji. Napad na dječaka, potvrdili su nam u policiji, dogodio se u petak 7. srpnja oko 18 sati na prostoru Gradske tržnice, a oni istražuju je li riječ o kaznenom djelu.

Pročitajte i ovo Pekli janje na plaži što je iduće?! VIDEO Šok na popularnoj jadranskoj plaži: Iza ležaljki postavili ražanj i pekli janje!

Kako neslužbeno doznajemo, policiji je poznat identitet trojice dječaka te će ih uskoro ispitati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene