Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dogovoru s roditeljima

Da bi zaštitila djevojku baka lagala o spašavanju štenaca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je objavljena vijesti da je baka Ruža spasila štence koje je djevojka bešćutno bacila u rijeku, otkriveno je da štenci ipak nisu spašeni, a da je baka to učinila kako bi zaštitila djevojku i njezinu obitelj.

Stanovnici Čurčić Luga tvrde da je baka odlučila objaviti da je spasila štence kako bi zaštitila djevojku, pa je tako medjima poslala fotografije na kojoj u rukama drži spašene psiće, piše Mns.news.com. Otkriva kako je u dogovoru s roditeljima djevojčice baka Ruža učinila prevaru u kojoj su je podržali i ostali stanovnci bosanskog sela kojima nije jasno zbog čega se digla tolika hajka jer je ubijanje štenaca i mačića u njihovom kraju sasvim uobičajeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

>> Otkriven identitet maloljetnice koja je psiće bacala u rijeku

>> Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet

Iako je bosanska policija obavila razgovor s djevojkom i njezinim roditeljima, još uvijek se ne zna hoće li protiv njih biti podignuta optužnica.  Baka Ruža je pokušala sprati ljagu s djevojčice ispričaviši kako je radeći na polju začula skvičanje u obližnjem potoku. U grmlju je tada pronašla mokre i promrzle psiće, odnijela ih kući i nahranila.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene