Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz uzvik oduševljenja

Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična snimka proširila se internetom. Na snimci se vidi djevojka koja tek male štence baca u rijeku, a njezin 'kolega', navodno brat, sve to mirne duše snima.

Snimka je zbog brutalnosti već skinuta s nekih internetskih servisa, no objavila ju je stranica 4chan, čiji korisnici već rade na tome da se utvrdi identitet djevojke koja bezdušno baca nemoćne psiće u rijeku, u jednom trenutku uz uzvik oduševljenja svojim činom.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

>> Žena koja je mačku bacila u smeće: 'Ne vidim ništa loše u tome'

Navodno je snimka nastala u BiH, tako bar prenose korisnici 4chana, dok Daily Mail piše da je nastala u Hrvatskoj. Reagirala je i najveća svjetska udruga za zaštitu životinja, PETA, koja je izvijestila da im informacije o sličnim događajima dolaze vrlo često te je, iako još nije sigurno porijeklo snimke, pozvala hrvatske udruge za zaštitu životinja na reakciju. 

Snimka je ogorčila ljude diljem svijeta. Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je i grupa protiv djevojke. Iz minute u minutu sve veći broj ogorčenih članova šalje vrlo oštre komentare. Neki od njih su čak i prijeteći te se traži otkrivanje njezina identiteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene