Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji pozvani u policiju

Otkriven identitet maloljetnice koja je psiće bacala u rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u BiH istragom je otkrila identitet djevojčice koja je u rijeku bacala psiće.

Roditeljima maloljetnice uručeni su pozivi za kriminalističku obradu te moraju doći u prostorije Policijske uprave Bugojno i daju izjavu o činu koji je počinila njihova kćerka, piše Dnevni Avaz. Snimka djevojčice koja u rijeku baca psiće šokirala je javnost, a psiholozi kažu kako njezin čin upućuje na to da joj je potrebna pomoć psihijatra.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

>> Hajka na internetu: Djevojka koja je bacala psiće se ispričala?

>> Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet

Ako se potvrdi da je psiće u rijeku bacala maloljetnica iz Bugojna koju se za to sumnjiči, njezini roditelji mogli bi biti kažnjeni po Zakonu o zaštiti i dobrobiti životinja BiH sa 10.000 KM.

'Krivični zakon FBiH predviđa i zatvorske kazne. Nećemo nešto puno dobiti time što će njezini roditelji biti kažnjeni. Pravi efekt postići ćemo tek onda kada odgovorne ljude u ovoj državi prisilimo da primjenjuju zakone koje su donijeli i to u punom obimu', Osnivač Društva građana za zaštitu životinja SOS Velimir Ivanišević.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene