Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici u šoku

Cure stravični detalji: Majka monstrum kćeri (4) u sok stavljala lijekove, doza pogubna i za odraslu osobu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojčica iz Smedereva imala je ogromnu količinu lijekova za smirenje u krvi, a sumnja se da joj je majka davala lijekove mjesecima.

Beogradska policija uhitila je u petak Milenu R. (43) iz Smedereva pod sumnjom da je kćeri od četiri godine davala bromazepamom i dizapamom tako što ih je stavljala u sok, a to je radila i dok je dijete bilo u bolnici. 

Žena je djetetu davala lijekove koji su bili prepisani njoj. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 30 dana zbog nasilja u obitelji. Prema posljednjim informacijama, majka je djevojčicu dovela u bolnicu 28. veljače ove godine i rekla da djetetu nije dobro.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Pročitajte i ovo Željko Kerum predizborno oružje Sjećate li se ovih slogana i fraza iz političkih kampanja? Ima ih od urnebesno smiješnih do osvetničkih, a neki su postali dio pop-kulture

U razgovoru s liječnicima rekla je da joj kći ne može stati na noge i da se cijela trese. Na pitanje liječnika je li dijete pod nekom terapijom, majka je rekla da nije. Kako su dani prolazili, djevojčici je stanje bilo isto, te je liječnica posumnjala da se nešto čudno događa. U krvi i urinu pronađeni su spomenuti lijekovi i rezultati su šokirali sve liječnike u bolnici. Djevojčica je imala ogromnu količinu lijekova za smirenje, a sumnja se da joj ih je majka davala - mjesecima, piše Telegraf. 

Pročitajte i ovo Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!"

"Količina koja je pronađena u krvi bila bi pogubna i za odraslog čovjeka, tako da je sreća što je djevojčica živa", rekao je izvor blizak istrazi.

U bolničkoj sobi u torbi Milene R. pronađeni su lijekovi koje je davala djevojčici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene