Obavijesti Video Pretražite Navigacija
incident u susjedstvu

AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!"

Sin poznatog poduzetnika iz Novog Sada prijetio je prometnim policajcima koji su ga zaustavili. Objavljena je audiosnimka koja izaziva jezu.

Sin poznatog novosadskog poduzetnika kojeg je policija zaustavila tijekom kontrole u prometu brutalno je izvrijeđao policijske službenike, prijetio i njima i njihovim obiteljima, i to riječima: "Ubit ću vam djecu!" 

Riječ je o muškarcu koji je od ranije poznat policiji kao problematičan, već je uhićivan zbog različitih kaznenih djela, ali nikad nije kažnjen, piše Nova.rs, koja je objavila i audiosnimku   

Policajci su ga zaustavili 4. ožujka, a jedan je od njih, vidjevši da bi situacija mogla eskalirati, snimio prijetnje. 

Pročitajte i ovo U Ninu se izlila riječica - 11 jaka kiša i olujno jugo FOTO/VIDEO Velika poplava na području Zadra: Zabilježen najjači udar juga - 98 kilometara na sat

"Dođi, sine, ovamo, kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom! To što prijetiš tužiteljem, znaš koliko me boli ku*ac. Nemoj sa mnom dublje jer ću ja ići još dublje. Nemoj cinkariti. Mrzim cinkaroše. Ako nosiš značku, budi čovjek. Samo se boga bojiš, je l'?" prijetio je između ostalog muškarac policajcima koji su mu govorili da samo rade svoj posao. 

"Hoćeš da ti kažem mjesto i vrijeme, pa da dođete vas dvojica-trojica? Pobit ću vas snajperom. Majmune jedan. Ma samo snimaj, boli me ku*ac", govori muškarac.  

Snimka je proslijeđena tužiteljstvu u Novom Sadu, ali je sutkinja odlučila da ga neće zadržati u pritvoru, već mu je izdala mjeru kućnog pritvora s narukvicom za praćenje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Globalni tokovi Pogledajte tko su najveći izvoznici oružja: Jedna europska zemlja pretekla je Rusiju

Policijski službenici bijesni su zbog takve odluke, posebno jer se radi o osobi poznatoj po problematičnom ponašanju, ali i zato što strahuju za svoje obitelji kojima je prijetio. 

"Poznat je kao izuzetno nestabilna i nasilna ličnost. Kućni pritvor nije nešto što ga može zaustaviti da ostvari prijetnje našem kolegi. On nema samokontrolu. Naš je kolega u velikom strahu za sebe i obitelj", rekli su u policiji. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene