Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Trinaestogodišnji dječak nestao je 17. siječnja oko 22 sata sa šetališta Pet Danica u Herceg Novom kada ga je val poklopio i odnio u more. Kontaktirana je i hrvatska policija.


Za 13-godišnjim dječakom iz Herceg Novog koji je upao u more na jednom šetalištu kada ga je poklopio val nastavljena je potraga i danas ujutro.

Kako javljaju tamošnji mediji, dijete osim u moru traže i na kopnu, a načelnik Centra za sigurnost Herceg Novi Predrag Žižić kaže da su kontaktirali i Hrvatsku jer se tijelo može pojaviti i u vodama susjednih zemalja.


Trinaestogodišnji dječak nestao je 17. siječnja oko 22 sata sa šetališta Pet Danica u Herceg Novom, kod hotela Plaza, kada ga je val poklopio i odnio u more.

"Tamo je vjetar bio gotovo 100 km/h, val je dječaka povukao sa šetališta u more", rekao je Žarko Lukšić, načelnik sektora za traganje i spašavanje na moru u Upravi pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Crne Gore.

Provjereno: Nestali - 10 Nade da su živi odavno nema. Žele ih samo dostojno pokopati i s njima se oprostiti: "Oni koji šute, a znaju, to je najteže!"

Prema neslužbenim informacijama, dječak se s prijateljem spustio do šetališta kako bi se fotografirali.

I u Crnoj Gori na snazi je crveni meteoalarm zbog opasnih vremenskih uvjeta. Zbog jakog vjetra u srijedu nije mogao poletjeti ni helikopter Vojske Crne Gore, a iz istog razloga bila je nemoguća potraga dronovima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju