Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzima dah

Veličanstveni čarobni ledeni grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici kineskog grada Harbina posljednjih dana blagdana dobili su priliku uživati u još jednom - gradu od leda! Osim svojom ljepotom, ledeni je grad posjetitelje privukao i zbog svog međunarodnog karaktera.

Čarobni grad od leda i snijega oduzima dah! Stvorili su ga umjetnici iz cijelog svijeta. Posjetitelje će uveseljavati brojne tematske skulpture.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljubavne prepirke VIDEO Posvađali se pa pali s balkona, spašavali ih susjedi i vatrogasci Slika nije dostupna Otvoren Festival snijega i leda Pogledajte ove prekrasne skulpture od snijega i leda!

'Umjetničke skulpture koje smo izradili povezane su morskom temom', pojašnjava jedan umjetnik iz Francuske. Neki od najdarovitijih ljudi iz cijeloga svijeta stigli su u grad Harbin kako bi pokazali svoje umijeće.

Iako su danju bezbojne, veličanstvene skulpture u ledenom gradu noću ožive uz pomoć raznobojnih svjetala. Ni sami umjetnici ne kriju oduševljenje gradom koji su pomogli stvoriti. I dok tisuće posjetitelja uživaju u razgledavanju čarobnog grada, oni najmlađi moraju posebno paziti kako se ne bi poskliznuli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene