Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRISLINO SLETIO

Nakon drame na nebu iznad SAD-a, kad je žena umalo isisana kroz prozor aviona, u tijeku pregled Boeinga 737

Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP)
Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP) Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP) Foto: Afp Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP) Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Avion Southwesta morao je prisilno sletjeti u Philadelphiji (Foto: AFP) Galerija 1/3 >>
Let 1380 iz New Yorka skrenut je prema Philadelphiji nakon što je posada izvijestila o oštećenju na jednom od motora zrakoplova, njegovu trupu i najmanje jednom prozoru, rekla je savezna zrakoplovna uprava.

Zrakoplov Southwest Airlinesa Co. na putu prema Dallasu sa 148 putnika i članova posade prinudno je u utorak sletio u međunarodnu zračnu luku Philadelphia nakon što je došlo do kvara na motoru, a jedna je osoba poginula, prema avioprijevozniku i američkim dužnosnicima. 

Pročitajte i ovo Boeingova tvornica u Rentonu Model 737 Max Moguća nova greška na Boeingovim avionima: Na sigurnosni pregled odlazi 50 mlažnjaka Greška na zrakoplovu Sve se ispituje Boeing priznao grešku, a šokirani direktor poručio: "Imam djecu, unuke..."

Predsjednik Nacionalnog odbora za prometnu sigurnost Robert Sumwalt je rekao na konferenciji za novinare da je izviješćeno o jednoj poginuloj osobi, ali nije ulazio u okolnosti pogibije.

Let 1380 iz New Yorka skrenut je prema Philadelphiji nakon što je posada izvijestila o oštećenju na jednom od motora zrakoplova, njegovu trupu i najmanje jednom prozoru, rekla je savezna zrakoplovna uprava.

Televizijske snimke su pokazale kako je većina vanjskog kućišta lijevog motora Boeinga 737-700 razderana i da nedostaje prozor u blizini motora na lijevoj strani zrakoplova.

Todd Bauer, koji se predstavio kao otac jednog putnika u zrakoplovu, rekao je philadelphijskoj NBC-10 televiziji da je jedna putnica ozlijeđena kada je djelomično usisana u prozor u blizini oštećenog motora prije nego su je povukli nazad u zrakoplov drugi putnici, javila je Hina.

Neki od velikih kupaca Boeingovog aviona 737 objavili su danas kako istražuju svoje letjelice ne bi li otklonili mogućnost da se ponovi ovakav incident, prenosi Reuters.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene