Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VESELI SLOVENAC

"Bilo je kao u filmu, novčanice su letjele zrakom": 80-godišnjak podijelio 600.000 eura svojim gostima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na rođendanskim slavlju u Sloveniji, 80-ogodišnjak je podijelio 600.000 eura svojim gostima.

"Bilo je kao u filmu", ispričao je jedan od sudionika rođendanske proslave. "Kada su novčanice počele letjeti po zraku, prvo smo mislili da je papir ili smeće", rekao je jedan od uzvanika rođendanske proslave 80-godišnjaka u poznatoj gostionici u Prekmurju. Na opće iznenađenje, to nije bio običan papir, a kamoli smeće. Bio je to novac. Puno novca.

Kako javlja portal sobotainfo.com, Ferdinand Godina iz Dolnje Bistrice kod Lendave prošlu je srijedu proslavio svojih časnih 80 godina. Ovom prilikom pozvao je rodbinu i prijatelje u gostionicu i tamo im priredio ne samo zabavu, već i iznenađenje koje vjerojatno neće zaboraviti do kraja života.

S 24 godine Ferdinand je napustio rodnu Dolnju Bistricu i krenuo trbuhom za kruhom. Put ga je odveo u Kanadu, gdje je radio kao zavarivač i instalater centralnog grijanja, da bi 2006. godine otišao u mirovinu.

Međutim, Ferdinand se obogatio i na nekretninama u Kanadi. Na proslavi 80. rođendana dio svog bogatstva očito je odlučio podijeliti. Počelo je prilično pristojno. Kako javlja sobotainfo.com, Ferdinand je isprva trebao novac podijeliti svojoj bližoj rodbini, no završilo je tako da je hrpe novca počeo bacati u zrak.

Ukupno je podijelio 600.000 eura. Portal ne javlja koliko je uzvanika bilo na slavlju i koje je novčanice Ferdinand bacao u zrak, no neimenovani gost otkrio je kako su svi bili u šoku i kako nisu ispočetka bili svjesni što se događa. "Bilo je baš kao u filmu", rekao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene