Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BiH: Policija traži misicu osumnjičenu za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slobodanka Tošić, bivša miss, osumnjičena je za sudjelovanje u pokušaju ubojstva. Usprkos tome, djevojka će i narednih tjedana uživati u čarima Bisernog otočja jer za njom još nije raspisana Interpolova tjeralica.

Bivša miss fotogeničnosti BiH nalazi se u Panami na snimanju televizijskog showa te do završetka snimanja neće biti izručenja MUP-u Republike Srpske koji za njom traga već dvije godine zbog navodnog sudjelovanja u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrala, jednog od vođa istočnosarajevskog podzemlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Miss parlamenta FOTO Zakuhalo u Skupštini: Najzgodnija političarka objavila seksi fotografiju Slika nije dostupna Takvi kakvi jesu Borba Balkanaca koji u svojim sredinama ne mogu biti ono što jesu!

'MUP je za Slobodankom Tošić raspisao tjeralicu odmah nakon 13. travnja 2006.', kada je izvršen pokušaj ubojstva Đorđa Ždrala', izjavio je za banjalučke 'Nezavisne novine' Gojko Vasić, načelnik Kriminalističke policije MUP-a RS.

'Postupak raspisivanja Interpolove tjeralice nije jednostavna. Sud bi na osnovu određene prijave ili dokaza trebao odrediti pritvor osumnjičenoj osobi, a zatim za njom raspisati tjeralicu. Bez toga međunaronu tjeralicu uopće nije moguće raspisati', pojasnio je Vasić.

Bivša miss fotogeničnosti BiH 2005. godine pobjegla je prije dvije godine od istražnih organa RS u Beograd, a zatim u Panamu gdje već više od mjesec dana sudjeluje u snimanju televizijskog showa. Osumnjičena je da je 13. travnja 2006. u mjestu Vranješ kod Lukavice sudjelovala u incidentu u kojem je ispaljen rafal na Audi A8 u vlasništvu Đorđa Ždrala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene