Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljeno za subotu

Annan namjerava sazvati sastanak o Siriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni izaslanik UN-a i Arapske Lige za Siriju Kofi Annan namjerava u subotu u Ženevi sazvati sastanak o Siriji na najvišoj razini, na kojem bi se pokušalo naći zajedničko stajalište za predloženo rješenje

U posljednjih nekoliko tjedana napori su usredotočeni na osnivanje grupe za Siriju čiji sastanak Annan namjerava sazvati 30. lipnja u Ženevi, izjavila je njegova zamjenica Jean-Marie Guehenno.

>> SAD: Asad gubi prednost u Siriji

Pročitajte i ovo Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih Zlata Hrvoj Šipek i Ivan Turudić tijekom Turudićeve prisege pred Saborom Osvrnula se i na Turudića Hrvoj Šipek: "Turudić do stupanja na dužnost nema nikakve ovlasti"

Međunarodni posrednik Annan surađuje s predstavnicima svih država i sa svim stranama u sukobu kako bi se postiglo mirno i sveobuhvatno rješenje problema, no vrijeme polagano istječe, istaknula je Guehenno. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene