Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodni izaslanik UN-a i Arapske Lige za Siriju Kofi Annan namjerava u subotu u Ženevi sazvati sastanak o Siriji na najvišoj razini, na kojem bi se pokušalo naći zajedničko stajalište za predloženo rješenje


U posljednjih nekoliko tjedana napori su usredotočeni na osnivanje grupe za Siriju čiji sastanak Annan namjerava sazvati 30. lipnja u Ženevi, izjavila je njegova zamjenica Jean-Marie Guehenno.

>> SAD: Asad gubi prednost u Siriji

Vezani članci Andrej Plenković Premijer novinarima dijeli lekcije, a na konferenciju kasnio više od sat vremena: "To je njegov princip - ja govorim, vi slušate, kad ja dolazim, vi čekate" Slika nije dostupna Prekid vatre u Siriji ali ISIS i Al-Nusra najavljuju nove napade

Međunarodni posrednik Annan surađuje s predstavnicima svih država i sa svim stranama u sukobu kako bi se postiglo mirno i sveobuhvatno rješenje problema, no vrijeme polagano istječe, istaknula je Guehenno. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.