Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme uzrokovalo nesreću

58 nestalih u brodolomu u Indoneziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedeset osam osoba smatra se nestalima u utorak, dva dana nakon brodoloma plovila na istoku indonezijskog arhipelaga, prema najnovijim podacima spasilačkih službi koje javljaju i o 12 spašenih.

'Prema najnovijim informacijama koje su nam na raspolaganju, brod je prevozio 70 putnika kad je potonuo. Dvanaest osoba je spašeno a 58 se smatra nestalima', izjavila je Rebekka Gultom, dužnosnica službi za spašavanje u pokrajini Moluques.

Pročitajte i ovo Prabowo Subianto (L) i Gibran Rakabuming Raka (D) "Najbolji Indonežani" Nakon neslužbenih rezultata Subianto proglasio pobjedu, rivali daleko iza njega Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama

>>Otkrijte deset razloga zbog kojih je Titanic potonuo

Prvi podaci, objavljeni u nedjelju kad je do brodoloma došlo, govorili su o 27 osoba na brodu. Ta se brojka temeljila na brodskom izvješću, često netočnom u Indoneziji. Novi podaci od utorka temelje se na informacijama dobivenima od obitelji, istaknula je Gultom.

>> Predstavljena 'sestra' Coste Concordije: Biste li se usudili ploviti njome?

Drveno plovilo vjerojatno je potonulo zbog loših vremenskih prilika, objasnio je u nedjelju regionalni dužnosnik za operacije spašavanja Amin Bin Tongke. (Hina)

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene