Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Autobus s turistima iz Sjeverne Makedonije prevrnuo se na ravnom dijelu ceste koja je u fazi rekonstukcije, a na kojoj su se i ranije događale nesreće.


U prometnoj nesreći kod Prokuplja, na jugu Srbije, u subotu je u prevrtanju autobusa ozlijeđeno 15 turista iz Sjeverne Makedonije koji su putovali na Kopaonik, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).

Nesreća se dogodila između mjesta Blace i Beloljin na magistralnoj cesti prema skijaškom centru na Kopaoniku, a među 15 putnika kojima je ukazana liječnička pomoć dvije osobe imaju teške ozlijede.

Prometna nesreća u Murskom Središću (Foto: Međimurske novine) - 1 Kamionom se zabio u obiteljsku kuću u Murskom Središću: Vozač poginuo na mjestu nesreće

Prometna nesreća u Zagrebu (Screenshot: Google Maps) Teška prometna nesreća u Zagrebu: Djevojka (25) poginula u naletu automobila na pješačkom prijelazu

Na mjestu nesreće obavljen je očevid, a istraga će utvrditi uzrok prevrtanja autobusa na ravnom dijelu ceste koja je u fazi rekonstukcije i na kojoj su se, prema navodima RTS-a, i ranije često događali prometni incidenti. (Hina)