Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger ostaje u Arsenalu (za sada)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsene Wenger potvrdio je da i iduće sezone biti trener Arsenala, no nije rekao hoće li produživati svoj postojeći ugovor koji vrijedi do lipnja 2008.

"Topnici" su u 11 godina, koliko im je na čelu 57-godišnji Francuz, osvojili 3 naslova prvaka Engleske, 4 FA Kupa i jednom su igrali u finalu Lige prvaka. Arsenal je inače, igrao u Ligi prvaka u svakoj od posljednjih 9 sezona, što je klubu donijelo poveću financijsku dobit i uvelike pomoglo u izgradnji novog stadiona s kapacitetom od 60.000 mjesta. No, Wengerova budućnost dovedena je u pitanje kada je klub napustio njegov dugogodišnji saveznik, potpredsjednik David Dein. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Wengerov bijes nas je inspirirao!' Slika nije dostupna Eduardov povratak tek u veljači?

Wenger, inače najkažnjavaniji trener u Premiershipu, inzistira da neće prekršiti ugovor, no spekulira se da će otići na kraju iduće sezone. 

"U cijeloj svojoj karijeri nikada nisam prekršio ugovor pa neću ni sada. Kategorički mogu tvrditi da ću biti ovdje i iduće sezone, a kada ona završi, sjest ću s Upravom za stol i vidjet ćemo što dalje", rekao je Wenger. 

Arsenal je ovu sezonu završio bez trofeja, četvrti u prvenstvu Engleske, no Wenger smatra da nema razkoga za zabrinutost. 

"Završili smo četvrti, po bodovima izjednačeni s Liverpoolom, a mi smo vrlo mlada momčad koja se svakako može poboljšati iduće sezone. Nove ljude ćemo dovesti samo pod uvjetom da su iznimni igrači", rekao je Wenger.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene