Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Wengerov bijes nas je inspirirao!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golman Arsenala Manuel Almunia priznao je kako je bijes njihovog menadžera Arsenea Wengera pozitivno djelovao na ekipu uoči utakmice Lige prvaka protiv Porta.

Velika pobjeda Arsenala na Emiratesu od 4:0 protiv Porta dokaz je da Topnici imaju mnogo potencijala ove sezone, i da iznenađujući poraz od Hull Cityja nije realan pokazatelj forme Wengerovih trupa.

>> Arsenal opet gazi, Real u gostima bolji od Zenita

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eduardov povratak tek u veljači? Slika nije dostupna Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

>> Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

Španjolski golman Almunia smatra da je Wenger najzaslužniji za pobjedu, koji je svojim silnim bijesom nakon poraza od Hulla inspirirao igrače na angažiraniju igru protiv portugalskog prvaka.

'Arsene je bio bijesan uoči utakmice. Rekli smo sami sebi da protiv Porta moramo igrati kako znamo. Bilo je važno sačuvati mrežu, visoko pobijediti i odigrati fantastično kako smo odigrali,' izjavio je Almunia.

'Pokazali smo da smo velika ekipa. Možda su neki igrači protiv Hulla bili umorni. Riječ je o jakoj ekipi koja nas je uspjela iznenaditi i zasluženo su donijeli sva tri boda, jer naš pristup nije bio dobar. No, sada imamo zajedništvo, jaki smo i nakon ove važne pobjede samopouzdanje nam se diglo.'

Arsenal ovaj vikend traži tri boda na gostovanju protiv neugodnog Sunderlanda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene