Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eduardov povratak tek u veljači?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Arsenalovog kampa i dalje pristižu dobre vijesti u vezi našeg reprezentativca. Eduardo da Silva već trenira s loptom, no njegov povratak očekuje se tek u veljači.

S druge strane momčad Arsena Wengera ne blista. U Ligi prvaka su jedva izvukli bod u Kijevu. Najveći šok Topnici su doživjeli u posljednjoj prvenstvenoj utakmici kad su poraženi na svom Emiratesu od Hull Citiyja 2:1.Za večerašnju utakmicu Lige Prvaka protiv Porta najavio Wenger je najavio izmjene...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima! Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!'

>> Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

'Ponekad morate koncepciju momčadi prilagoditi protivniku ili trenutnoj formi igrača. Izmjene u momčadi koja će istrčati protiv Porta zasigurno nisu kažnjavanje igrača koji će početi na klupi. Ne možete svaku utakmicu igrati s 11 istih igrača,' zaključio je Arsene Wenger.

Povratak Eduarda na travnjake željno iščekuju dva trenera: Wenger i Bilić. Izbornik Bilić  večeras će u Londonu promatrati kako to radi Arsene Wenger, na utakmici 2. kola Lige prvaka Arsenala protiv Porta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene