Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vieira: Ovakav Inter me podsjeća na Arsenal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši veznjak Juventusa, Patrick Vieira, kaže da ga njegova sadašnja momčad, podsjeća na najbolju u kojoj je igrao, Arsenal.

"Ovakav Inter me jako podsjeća na prvu momčad s kojom sam igrao u Arsenalu. Momčad koja je već sad vrlo jaka, ali i dalje napreduje. Svaki dan nešto naučimo i poboljšavamo kvalitetu", objasnio je Francuz. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neuhvatljiva poput vjetra Liv Tyler stvorila napetost na premijeri filma 'The Ledge' Slika nije dostupna Sudbonosno 'Da' iznad oblaka VIDEO: Zaprosio stjuardesu usred leta!

"Ovdje imam puno bolji osjećaj da smo kao obitelj nego što je bio slučaj u Juventusu. Drugačija je atmosfera, opuštenija. U Juventusu mi se činilo da je sve previše iskontrolirano i rigorozno. Nikada nisam uživao na treningu kao što uživam u Interu. Ovdje je atmosfera vrlo opuštena", dodao je. 

Upitan kako se slaže s trenerom Sinišom Mihajlovićem nakon trzavica u prošlosti, Vieira je odgovorio: "Imamo iskren odnos, koji je temelj u svim velikim klubovima. Svaka jaka momčad treba i velike ličnosti". 

Vieira se osvrnuo i na spekupacije prema kojima bi Thiery Henry uskoro trebao napustiti Arsenal. 

"Titi i ja razgovaramo o mnogo čemu, ali nismo dugo pričali o njegovoj budućnosti. Mogu samo reći da u Arsenalu ima sve što svaki veliki igrač može poželjeti - razumijevanje, zadovoljstvo, a nije zanemariv ni odličan ugovor.. Teško mi je povjerovati da bi svemu tome okrenuo leđa, no sve je moguće", rekao je Vieira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene