Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši veznjak Juventusa, Patrick Vieira, kaže da ga njegova sadašnja momčad, podsjeća na najbolju u kojoj je igrao, Arsenal.


"Ovakav Inter me jako podsjeća na prvu momčad s kojom sam igrao u Arsenalu. Momčad koja je već sad vrlo jaka, ali i dalje napreduje. Svaki dan nešto naučimo i poboljšavamo kvalitetu", objasnio je Francuz. 

Vezani članci Slika nije dostupna Veselo lice malenog princa - Kako domišljati roditelji! Slika nije dostupna Ova fotografija je obilježila nedjelju

"Ovdje imam puno bolji osjećaj da smo kao obitelj nego što je bio slučaj u Juventusu. Drugačija je atmosfera, opuštenija. U Juventusu mi se činilo da je sve previše iskontrolirano i rigorozno. Nikada nisam uživao na treningu kao što uživam u Interu. Ovdje je atmosfera vrlo opuštena", dodao je. 

Upitan kako se slaže s trenerom Sinišom Mihajlovićem nakon trzavica u prošlosti, Vieira je odgovorio: "Imamo iskren odnos, koji je temelj u svim velikim klubovima. Svaka jaka momčad treba i velike ličnosti". 

Vieira se osvrnuo i na spekupacije prema kojima bi Thiery Henry uskoro trebao napustiti Arsenal. 

"Titi i ja razgovaramo o mnogo čemu, ali nismo dugo pričali o njegovoj budućnosti. Mogu samo reći da u Arsenalu ima sve što svaki veliki igrač može poželjeti - razumijevanje, zadovoljstvo, a nije zanemariv ni odličan ugovor.. Teško mi je povjerovati da bi svemu tome okrenuo leđa, no sve je moguće", rekao je Vieira.