Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vatreni su po vrijednosti igrača 10. u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetska i europska nogometna prvenstva oduvijek su bila najsjajniji izlozi za nogometaše. Hrvati su se u to najbolje uvjerili nakon Francuske '98. Uspjeh reprezentacije pomogao je i svim hrvatskim nogometašima.

Hrvatska reprezentacija prema procjeni najpouzdanijeg internetskog portala po pitanju transfera danas vrijedi 127 milijuna eura. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dungu razapinju zbog Rogerija Cenija Slika nije dostupna Mogu li na plasman Hrvatske na EP utjecati izvannogometni čimbenici?

Najvrijedniji igrač je Luka Modrić. Fantastični transfer u Tottenham Lukinu je cijenu digao na 18 milijuna eura i tome nitko od Hrvata ne može konkurirati. 

Briljantnom veznjaku, o čijoj igri itekako ovise hrvatski izgledi na EURU, najbliži su Vedran Ćorluka i Darijo Srna. Oni su procijenjeni na 11 milijuna eura.

Eduardo je trenutačno skinut s popisa Vatrenih zbog ozljede, ali procijenjen je na 11 milijuna eura.

Naša reprezentacija po vrijednosti igrača ravna je Poljskoj i Austriji zajedno. 127 milijuna eura naprema poljskih 75 i austrijskih 52. 

Lideri skupine B su Njemci koji vrijede 205 milijuna eura. 

Velika Engleska, koja će zbog Hrvatske, propustiti EURO po vrijednosti igrača nalazi se na trećem mjestu u Europi. Ispred su samo Francuska i Španjolska. 

Uspjehom na EURU vrijednost hrvatske reprezentacije nesumnjivo bi narasla. Najveći prostor za skok cijene imaju mlađi igrači, te oni koji su jednom nogom na izlaznim vratima aktualnih klubova. Tako bi lipanj u Alpama posebno mogao pogodovati Kranjčaru, Rakitiću i Pranjiću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene