Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stevens seli u PSV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski nogometni stručnjak Huub Stevens (53) na koncu sezone će napustiti HSV i preuzeti kormilo nizozemskog prvoligaša PSV Eindhovena.

Premda su čelnici HSV-a u čijim redovima igra hrvatski napadač Ivica Olić, ponudili Stevensu novi ugovor on se ipak odlučio za povratak u domovinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Glasači odlučili Rachel Stevens je Britanska stražnjica godine 2009.! Slika nije dostupna McCain pozvao senatora Stevensa da podnese ostavku

"Bila je to teška odluka, no donio sam je zbog svoje obitelji. Čelnici HSV-a su bili iznimno korektni, ponudili su mi sjajan ugovor no nisam ga mogao prihvatiti," kazao je Stevens čija obitelj živi nekoliko minuta od trening kampa PSV-a.

Momčad PSV-a trenutačno vodi Jan Wouters koji je naslijedio Ronalda Koemana, međutim on će momčad iz Eindhovena voditi do konca ove godine kada će kormilo preuzeti Sef Vergoossen, trenutačni trener Nagoye Grampus Eight. Vergoossen će voditi PSV od siječnja do konca sezone.

Stevens je trenersku karijeru započeo u Rodi JC Kerkrade, a potom je preselio u Schalke s kojim je dva puta slavio u njemačkom Kupu, a osvojio je i Kup UEFA 1997. godine. Vodio je i Herthu, te Koln, a potom se 2005. godine vratio u Rodu. 

U veljači ove godine preuzeo je HSV i spasio ga od ispadanja. Ove sezone HSV je jedno od najugodnijih iznenađenja i trenutačno drži treće mjesto s bodom zaostatka za vodećim Bayernom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene