Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

43 tisuće profesionalnih nogometaša diljem svijeta okupljenih u organizaciji pod nazivom FIFPro, po drugi put zaredom najboljim svojim kolegom proglasilo je nogometaša Barcelone i brazilskog reprezentativca Ronaldinha.


"Ponosan sam i velika mi je čast primiti ponovno ovu nagradu. Zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene i svojim suigračima iz Barcelone, jer bez njih ne bih mogao doći do ovakvih nagrada. Ovo je za mene dodatna motivacija i pokušat ću napredovati sa svakim novim danom." izjavio je Ronaldinho.

Vezani članci Nove hrvatske riječi, ilustracija Izabrane najbolje hrvatske nove riječi: Saznajte što su rukozborac, kihobran i dišnik te koje su još ideje bile predložene Slika nije dostupna OSCAR 2016. Film Spotlight, Leonardo DiCaprio, Brie Larson i redatelj Iñárritu najveći su pobjednici večeri!

Dodjela ove nagrade, jedanaeste po redu u organizaciji FIFPro-a trebala je biti održana danas u Ateni, no otkazana je zbog nesporazuma između organizatora i medijskih partnera, tako da će nagrade pobjednicima biti uručene naknadno u njihovim klupskim okruženjima.