Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobjeda Dinama nad Varteksom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susretu 10. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Zagreba svladali varaždinskog Varteksa sa 4:1 (2:0). Pred 5000 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Šimčić iz Koprivnice. Strijelci: 1:0 Vugrinec (9), 2:0 Eduardo (27-11m), 3:0 Vugrinec (70), 3:1 Novinić (74), 4:1 Vugrinec (90+3).

Dinamo je bio bolji u svim segmentima igre. Prvo poluvrijeme je proteklo u potpunoj dominaciji domaćih koji su sa dva gola mirno otišli na odmor. Varteks je u prvom poluvremenu imao tek jednu izgledniju prigodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad na policajce Nakon nereda na stadionu u Koprivnici podignute kaznene prijave protiv šestorice muškaraca Slika nije dostupna Skoro propali, sada ulažu VIDEO Čudna priča oko Varteksa...

Drugi dio je ponudio nešto mirniji početak, ali se nakon trećeg gola Dinama u 72. minuti zakuhalo. Ubrzo je smanjio Novinić, a onda je krenula totalna ofenziva Varteksa u kojoj je Dinamo spasio svoju mrežu, ponajviše zahvaljujući vrataru Lončariću.

Kužeov Dinamo bio je u problemima jer su ključni igrači plavih izmoreni reprezentativnim nastupima protiv Andore i Engleske. Tako u sastavu domaćih nije bilo Ćorluke, ali ni Turine, Čale, Mamića, Chaga, Nowotnyja i Agića. Natučeni Modrić ipak je zaigrao, a tu je bio i Eduardo. No, modri su morali pobijediti kako bi na tablici dostigli popodnevnog lidera, splitskog Hajduka.

Gosti iz Varaždina došli su neopterećeni u Zagreb. I nakon ove utakmice ostali su na trećem mjestu, a Dinamu su se suprotstavili bez Bašića i Mohorovića, praktički s najjačom momčadi koju Dalić ima u ovom trenutku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene