Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Navijači dočekali Mirka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko Filipović vratio se nakon osvojenog naslova Prideova Grand Prix turnira u ultimate fightu u Tokiju, u Hrvatsku, gdje ga je u zagrebačkoj zračnoj luci dočekao veliki broj navijača, prijatelja i rodbine.

Uz zvuke tamburaškog orkestra, Filipović se pojavio sa pojasom Pride Grand Prix prvaka, pozdravivši se najprije sa suprugom i sinom, a potom sa mnoštvom okupljenih među kojima su bili i predsjednik SDP-a Ivica Račan i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Mladen Kruljac. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

Presretan sam dočekom i ovim ljudima kojima je očito bilo iznimno drago što sam osvojio naslov, te su pratili borbe i moj najveći uspjeh u karijeri, kazao je Filipović koji je u Japanu proslavio i 32. rođendan. 

Mirko "Cro Cop" Filipović je novinarima otkrio da se borio sa ozbiljno ozlijeđenom lijevom nogom, te da je tu ozljedu tajio gotovo mjesec dana kako za nju ne bi doznali njegovi protivnici. 

Zbog te ozljede Filipović će propustiti i Prideov turnir u Las Vegasu, a kazao je kako je gotovo siguran da se ove godine više neće boriti. 

Filipović je u finalu u Saitami tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Amerikanca Josha Barnetta, a u polufinalu, koji je održan tri sata ranije, nokautom u prvoj rundi pobijedio je Brazilca Wanderleija Silvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene