Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kuže: Želio sam izbjeći Arsenal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Dinama Josip Kuže bio je prilično razočaran ishodom ždrijeba 3. pretkola nogometne Lige prvaka, koji je danas održan u Nyonu. Dinamovci su dobili najtežeg mogućeg

protivnika, engleski Arsenal, koji je aktualni viceprvak Europe.

Pročitajte i ovo Ilustracija nakon Putinova govora Iz Moskve poručuju: "Rusija želi zadržati odgovoran pristup. Možemo povući obustavu Novog START-a uz jedan uvjet" Slika nije dostupna Sve preuzela policija U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a

"Moja jedina želja uoči ždrijeba bila je da ne izvučemo Arsenal. Nisam ih želio, ali što se može. To je momčad s vrhunskim trenerom, koji je, unatoč tome što ima izuzetno mlade igrače, stvorio jednu od najbolje organiziranih ekipa na svijetu.

U to smo se mogli uvjeriti u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka, do finala su izbacili Real Madrid, Juventus i Villarreal, a da pritom nisu primili gol.

Vjerojatno bi osvojili Ligu prvaka da u finalu skoro cijeli susret
nisu igrali s igračem manje. Želio sam da naši navijači već ove sezone imaju priliku uživati u Ligi prvaka.

O tome razmišljam i sada, bez obzira što idemo na Arsenal. Oni su apsolutni favoriti, ali nema predaje", izjavio je Kuže.

Dinamo na putu do Arsenala mora još dovršiti posao protiv litvanskog Ekranasa, kojeg je u gostima dobio 4:1. Uzvrat u Zagrebu 2. kolovoza trebao bi biti formalnost.

Izbacivanje Ekranasa za nogometaše Dinama u najmanju ruku znači plasman u Kup Uefe, a tamo bi imali realne šanse zboriti proljeće u Europi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene