Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klose ostaje u Werderu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportski direktor Werdera iz Bremena i bivši njemački reprezentativac, Klaus Allofs, izjavio je da će najbolji strijelac njegovog kluba i stalni član 'Elfa', Miroslav Klose (28), ostati u Werderu i iduće sezone.

U posljednje vrijeme u Njemačkoj se mnogo govorilo kako će ovog ljeta Klose napustiti Werder i prijeći u minhenski Bayern, pa se Allofs osjetio ponukanim demantirati te priče:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Njemačka: HSV - Werder 0:1 Slika nije dostupna Vranješ još tri godine u Werderu

"Naša momčad neće pretrpjeti bitnije promjene u sljedećoj sezoni. Torsten Frings i Miroslav Klose ostaju kod nas i mislim da ćemo zahvaljujući njihovoj dobroj suradnji na terenu imati uspješnu sezonu.

Usprkos Allofsovom demantiju Kloseovog odlaska u Bayern, njemački mediji i dalje tvrde da je Klose razgovorao o prijelazu u Bayern s predstavnicima tog kluba. Bilo je to prije prve polufinalne utakmice Kupa Uefe s Espanyolom koju su Bremenci izgubili kao i uzvratnu. No kako Bayern ove sezone u Bundesligi nije blistao pa je zauzeo tek četvrto mjesto u sljedećoj sezoni neće igrati u Ligi prvaka za razliku od Werdera, koji se plasirao na treće mjesto tako da će u tom natjecanju, zajedno s prvakom Stuttgartom i drugoplasiranim Schalkeom, predstavljati njemački nogomet.

Kloseov ugovor s Werderom istječe u ljeti 2008. kad će bez odštete moći napustiti taj klub, ako se odluči za promjenu sredine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene