Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Irskom nogometnom izborniku prijetio smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila i ispitala muškarca osumnjičenog da je u utorak uputio ozbiljnu prijetnju irskom nogometnom izborniku Steveu Stauntonu, uperivši u njega poluautomatsku pušku UZI.

Staunton je ostao neozlijeđen u incidentu koji se dogodio u primorskom gradiću sjeverno od Dublina, gdje se njegova izabrana vrsta priprema za prijateljsku utakmicu s Nizozemskom u srijedu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na Bilićev posao pretendiraju i Ivanković i Kranjčar! Slika nije dostupna Hodgson napustio finsku reprezentaciju

Mediji izvještavaju da je muškarac koji je 37-godišnjem izborniku zaprijetio smrću, zapravo u ruci držao plastičnu imitaciju UZI-ja.

Sumnjivac, u ranim 30-im godinama, uhićen je i priveden u prostorije lokalne policije, gdje bi mogao provesti iduća tri dana.

- Osumnjičenik je još u pritvoru, izjavio je glasnogovornik tamošnje policije, dodavši kako njihovi službenici još tragaju za oružjem.

Također nije mogao potvrditi radi li se doista o lažnom oružju.

- Nastavljamo pripreme po predviđenom planu i radujemo se utakmici pred nama, rekao je Staunton, koji je reprezentaciju preuzeo početkom godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene