Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fabregas: Ako ode Wenger, odlazim i ja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski internacionalac, 20-godišnji Cesc Fabregas čelnicima Arsenala poslao je jasnu poruku - ako trener Arsene Wenger napusti Emirates Stadium, on će učiniti isto.

Fabregas, koji je prošlog ljeta potpisao 8-godišnji ugovor s "Topnicima", kaže da je njegova budućnost u Arsenalu došla u pitanje time što Arsene Wenger nije uspio obnoviti ugovor koji mu ističe 2008. Fabregas tvrdi da je odlazak Davida Deina (koji je bio član klupskog vodstva Arsenala od 1983. godine i vlasnik 14.5 posto dionica kluba, te predsjednik G-14 , skupine najmoćnijih europskih klubova. Dein je najzaslužniji što je Arsene Wenger 1996. godine preuzeo momčad Arsenala) kod igrača izazvao nezadovoljstvo. Smatra da je upravo to razlog što je Thierry Henry u iskušenju da ode u Barcelonu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fabregas sanja o povratku u Barcelonu Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima!

"Moja budućnost u Arsenalu je gotovo potpuno povezana s budućnošću Arsenea Wengera. Ako on ode, tada je 90 posto sigurno da ću ja učiniti isto, jer svoj status u klubu poistovjećujem s njegovom prisutnošću. Bez Wengera, Arsenal ne bi bio isti klub i nikada ne bi postigao ono što je postigao s njime na čelu", smatra Fabregas te dodaje da se u posljednje vrijeme izvan terena dogodilo mnogo stvari koje su promijenile cjelokupnu percepciju. 

"Kada sam potpisao taj 8-godišnji, osjećao sam nešto potpuno drugačije u vezi Arenala. Osjećao sam sigurnost u klub i svoju budućnost, bio je to za mene idealan klub. Sada su se pojavile dvojbe - trener nije obnovio ugovor, važan čovjek kao što je Dein otišao je iz kluba, a što će učiniti Thierry Henry nitko ne zna. Sve su to stvari koje mogu utjecati na moju budućnost", kaže mladi Španjolac. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene